Read Detektif Conan Vol. 86 by Gosho Aoyama Free Online


Ebook Detektif Conan Vol. 86 by Gosho Aoyama read! Book Title: Detektif Conan Vol. 86
The author of the book: Gosho Aoyama
City - Country: No data
Loaded: 2792 times
Reader ratings: 3.6
Edition: Elex Media Komputindo
Date of issue: October 14th 2015
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.70 MB

Read full description of the books:



Reaksi Heiji saat ia diusili Conan dgn rekaman "pengakuan cintanya pada Kazuha" itu bikin aku ngakak terus! XD LOL
Dan alasannya begitu ngotot blg Kazuha salah dgr itu cuma karena dia merasa first confession hrsnya tdk di tempat seperti itu dgn cara seperti itu, tdk sekeren dan seromantis Conan yg "nembak" Ran di dpn Big Ben (sejujurnya aku aja udah lupa ama adegan ini, lol, perlu reread ini kapan2, cuma keder juga liat bukunya yg ada 90 vol itu *sweat drops*).

Trus, aku rada salah fokus di sini, bukannya nyimak kasusnya, tapi malah sibuk shipping Yamato x Morofushi, lol. Yg cewe teman masa kecilnya Yamato silakan menyingkir saja deh, lol. Krn chemistry 2 cowok ini oke sekali, lol.


Download Detektif Conan Vol. 86 PDF Detektif Conan Vol. 86 PDF
Download Detektif Conan Vol. 86 ERUB Detektif Conan Vol. 86 PDF
Download Detektif Conan Vol. 86 DOC Detektif Conan Vol. 86 PDF
Download Detektif Conan Vol. 86 TXT Detektif Conan Vol. 86 PDF



Read information about the author

Ebook Detektif Conan Vol. 86 read Online! Gosho Aoyama ( 青山 剛昌) is a Japanese manga artist. He is best known as the creator of the manga series Detective Conan (known in the United States, Canada, and the United Kingdom as Case Closed).

Aoyama made his debut as a manga artist with the work Chotto Matte which was published in the weekly magazine Shōnen Sunday on winter of 1987. Shortly after that, another work by Aoyama, Magic Kaito, was published on the same magazine.

Chinese name: QING SHAN GANG CHANG

http://en.wikipedia.org/wiki/Gosho_Ao...


Reviews of the Detektif Conan Vol. 86


ARCHIE

A wonderful piece

ETHAN

All right, quick download.

ISABEL

A useful book to free yourself from negative emotions and joy.

STANLEY

Why is she out! It must be endless!

MOLLY

Fun book for children and their parents




Add a comment




Download EBOOK Detektif Conan Vol. 86 by Gosho Aoyama Online free

PDF: detektif-conan-vol-86.pdf Detektif Conan Vol. 86 PDF
ERUB: detektif-conan-vol-86.epub Detektif Conan Vol. 86 ERUB
DOC: detektif-conan-vol-86.doc Detektif Conan Vol. 86 DOC
TXT: detektif-conan-vol-86.txt Detektif Conan Vol. 86 TXT