Read Trükkös házasság by Jennifer Probst Free Online


Ebook Trükkös házasság by Jennifer Probst read! Book Title: Trükkös házasság
The author of the book: Jennifer Probst
City - Country: No data
Loaded: 2750 times
Reader ratings: 4.8
Edition: Libri
Date of issue: December 2013
ISBN: No data
ISBN 13: No data
Language: English
Format files: PDF
The size of the: 8.73 MB

Read full description of the books:A nagysikerű Érdekházasság után megérkezett a Milliárdosfeleségek sorozat második kötete!

Alexa és Nick szerencsésen egymásra találtak, ám ez egyáltalán nem könnyíti meg két barátjuk, az Amerikába elszármazott olasz Michael Conte és Alexa gyermekkori barátnője, Maggie Ryan helyzetét, akiknek igencsak hasonló nehézségekkel kell megküzdeniük.
Michael egyik húga csak akkor mehet férjhez, ha előbb ő, a báty is megnősül. Ősi hagyomány írja ezt elő az Alpok lábánál elterülő Bergamóban, de Michaelt apjának tett fogadalma is köti. Rég megszokta, hogy számára a család az első, és ezért minden áldozatra hajlandó… vagy legalábbis majdnem mindenre. Úgy dönt, keres valakit, aki hajlandó egy hétre eljátszani a felesége szerepét.
Maggie a legalkalmasabb jelölt a feladatra. A lány sikeres divatfotós, aki férfialsókat és a hozzájuk tartozó szexis férfiidomok fényképezésére szakosodott, és épp Milánóba készül egy fotózásra. Az önfejű, amerikai lány egy feltétellel hajlandó belemenni a színjátékba: ha Michael megígéri, hogy távol tartja magát Alexától. Maggie sejtései szerint ugyanis a férfi titokban szerelmes a barátnőjébe. Végül a nőcsábász, életművész gróf és az érzelmeit megtagadó amerikai amazon alkut köt egymással. Csakhogy Bergamo festői, ódon falai között Maggie-t nemcsak Conte férfiassága és meleg szíve varázsolja el, hanem kiterjedt rokonsága is. És persze ő is alaposan felforgatja a hagyománytisztelő nagycsalád életét. Vajon születhet valódi szerelem egy álházasságból?


Download Trükkös házasság PDF Trükkös házasság PDF
Download Trükkös házasság ERUB Trükkös házasság PDF
Download Trükkös házasság DOC Trükkös házasság PDF
Download Trükkös házasság TXT Trükkös házasság PDFRead information about the author

Ebook Trükkös házasság read Online! Jennifer Probst wrote her first book at twelve years old. She bound it in a folder, read it to her classmates, and hasn’t stopped writing since. She took a short hiatus to get married, get pregnant, buy a house, get pregnant again, pursue a master’s in English Literature, and rescue two shelter dogs. Now she is writing again.

She is the NYT, USA Today, and Wall Street Journal bestselling author of sexy and erotic contemporary romance. She was thrilled her book, The Marriage Bargain, was ranked #6 on Amazon's Best Books for 2012, and spent 26 weeks on the NY Times. Her work has been translated in over a dozen countries, sold over a million copies, and was dubbed a "romance phenom" by Kirkus Reviews. She loves hearing from readers. Visit her website for updates on new releases and her street team at www.jenniferprobst.com. Sign up of her newsletter at www.jenniferprobst.com/newsletter for a chance to win a free book and receive exclusive material and giveaways.Reviews of the Trükkös házasság


JAKE

One of the best books

EVAN

Light fiction for Cloudy day

LILLY

Not when you can say the book is better.

JAMES

Reality has surpassed expectations.

LILY

Watch out! Maybe a fundamental change in your life!
Add a comment
Download EBOOK Trükkös házasság by Jennifer Probst Online free

PDF: trkks-hzassg.pdf Trükkös házasság PDF
ERUB: trkks-hzassg.epub Trükkös házasság ERUB
DOC: trkks-hzassg.doc Trükkös házasság DOC
TXT: trkks-hzassg.txt Trükkös házasság TXT